Atlas VPN-användare: Hur många använder Atlas VPN 2024? - EarthWeb (2024)

Snabbsvar 🔍

Hur många använder Atlas VPN 2024?

Atlas VPN har cirka 6 miljoner användare över hela världen.

Atlas VPN är en leverantör av virtuella privata nätverk (VPN) som erbjuder en snabb och gratis VPN-tjänst och levererar digitala säkerhets- och integritetslösningar tillgängliga för alla, oavsett budget.

Det fungerar som en sköld för all censur, geoblockering och övervakning.

För närvarande har den 750 VPN-servrar på 43 platser runt om i världen och tre av dessa platser har gratis VPN-servrar inklusive New York, Los Angeles och Nederländerna.

Resursinnehåll show

Atlas VPN-användare: Hur många använder Atlas VPN 2024?

Baserat på data från april 2022 avslöjar Atlas VPN-teamet att 19.16 % av internetanvändarna använder webbläsaren Safari eller lika med 1,006,232,879 41 XNUMX XNUMX användare, och cirka XNUMX % av internetanvändarna använd Google Chrome eller lika med 3,378,967,819 XNUMX XNUMX XNUMX användare.

Atlas VPN har för närvarande cirka 6 miljoner användare över hela världen, ta vara på fördelarna med den riskfria tjänsten som lyfter en digital livsstil.

Denna VPN-tjänst erbjuder en gratisversion med inkluderingar som avancerade sekretess- och säkerhetsfunktioner, en policy utan loggar, inga annonser och tre tillgängliga platser.

Det erbjuder också ett konkurrenskraftigt belopp för premiumplaner för att få utmärkta funktioner och inneslu*tningar jämfört med gratisversionen.

Sådana inkluderar starkare kryptering och sömlös oövervinnerlighet, regelbunden säkerhetsgranskning, inga aktivitetsdata och aktivitetsloggar, UHD-streaming och obegränsade samtidiga anslu*tningar.

Den har 750 hastighetsoptimerade VPN-servrar i 37 premiumländer runt om i världen.

Allt om Atlas VPN

Denna VPN-tjänst tillhandahåller hastighetsoptimerade servrar med avancerade funktioner inom integritet, säkerhet och anonymitet till alla premiumanvändare.

Det tillåter sina användare att anslu*ta till Wi-Fi säkert utan några bekymmer om säkerhet, samt att få en krypterad IP-adress.

Enligt 2022-data från Atlas VPN använder mer än 3.3 miljarder internetanvändare Google Chrome och mer än 1 miljard internetanvändare använder webbläsaren Safari, och av dessa siffror litar Atlas VPN-tjänst på av över 6 miljoner användare i olika länder runt om i världen. världen.

Vilket land har den mest Atlas VPN-serverplatsen?

Atlas VPN-användare: Hur många använder Atlas VPN 2024? - EarthWeb (2)

Smakämnen användning av VPN skiljer sig åt per lands begränsning, förbud, censur och blockering.

VPN blir mer populära sedan det finns kontinuerliga fall av cyberattacker och onlineintrång.

Faktum är att det finns cirka 85 länder som laddade ner en VPN-app från de 45 största VPN-leverantörer inklusive Atlas VPN.

De har laddats ner i över 277 miljoner gånger 2020, 785 miljoner gånger 2021 och 215 miljoner gånger under första kvartalet 2022.

Förenade Arabemiraten har den högsta VPN-antagandegraden med 25.72 %, följt av qatar med 24.09 % 2022.

Bland de länder som laddade ner Atlas VPN har USA det största antalet serverplatser med totalt 7 inklusive Las Vegas, Dallas, Miami, Phoenix, New Jersey, New York och Los Angeles.

Hur man får Atlas VPN

Att ladda ner Atlas VPN gör det möjligt för sina användare att säkert utforska och surfa på internet genom att ändra platsen, blockera annonser och skadlig programvara, slår ISP-strypning, minskar ping och håller data privat, samt låter sina användare optimera för streaming och P2P, och obegränsat bandbredd och enheter.

Den är också kompatibel med iOS, macOS, Amazon Fire TV, Android, Android TV, Windows och Linux.

Så här kan användare ha Atlas VPN på sina enheter:

  1. Ladda ner Atlas VPN-appen
  2. Öppna appen, registrera dig för att skapa ett konto och välj en server
  3. Logga in och klicka på "anslu*t"-knappen för att direkt anslu*tas till servern eller välj önskad plats
  4. Registrera dig för en premiumplan för att få utmärkta funktioner och inkluderingar, fler servrar, ingen buffring och hastighetsminskningar, stark säkerhet, obegränsat antal enheter och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Atlas VPN Premium-planer

Konsumenter kan utnyttja Atlas VPN Premium-planen för endast $1.99 per månad under de första 3 åren, vilket kommer med ett stort antal fördelar.

Dessa inkluderar samtidig användning av premiumtjänster med flera enheter, ingen datagräns, optimerad hastighet, streamingoptimerade servrar, e-postskydd och avancerade säkerhetsfunktioner.

Användare kan också välja att använda ettårsplanen för endast $3.29 per månad under de första 12 månaderna med liknande funktioner och inkludering.

slu*tligen kan du prova den kostnadsfria Atlas VPN-versionen på olika enheter för att bedöma tjänsterna innan du använder premiumversionen.

Varför använder människor Atlas VPN?

Atlas VPN-användare: Hur många använder Atlas VPN 2024? - EarthWeb (3)

Krediter: unsplash.com

Atlas VPN är en VPN-tjänsteleverantör som låter sina användare utforska internet med starkare säkerhet och ha en problemfri upplevelse.

De fem främsta anledningarna till att människor använder Atlas VPN är: för sömlös streaming, har starkare säkerhet, visar en pålitlig hastighet utan logg, levererar utmärkta sekretessfunktioner och har många servrar.

Atlas VPN och Netflix

Atlas VPN fungerar bra för att streama Netflix och kan avblockera Netflix-bibliotek.

Detta överträffade konsumenternas förväntningar och det är därför de kan upptäcka och se fler filmer och serier som är tillgängliga i andra länder.

Denna VPN-tjänst fungerar inte bara vid streaming av Netflix, utan även med YouTube och BBC iPlayer.

Geografiskt begränsade filmer och videor kommer att bli tillgängliga att titta på utan buffringsproblem.

Demografi för Atlas VPNs webbplats

Här är de bästa länderna som dominerar Atlas VPN:s webbplatstrafik under de senaste tre månaderna till juli 2022.

Plattformen genererar mellan 900,000 2.8 till XNUMX miljoner månadsbesök, dominerad av användare från Japan.

  • Japan – står för 15.08 % av Atlas VPNs totala månatliga besök under perioden
  • Ryssland – står för 13.69 % av Atlas VPNs totala månatliga besök under perioden
  • Frankrike – står för 12.27 % av Atlas VPNs totala månatliga besök under perioden
  • Tyskland – står för 7.42 % av Atlas VPNs totala månatliga besök under perioden
  • USA – står för 6.91 % av Atlas VPNs totala månatliga besök under perioden

slu*tsats

Många människor får VPN för att skydda dem från cyberattacker, samt för att vara säkrade när de utforskar internet och streamar på olika plattformar.

Atlas VPN är en av de konkurrenskraftiga VPN-tjänsteleverantörerna som säkerställer stark säkerhet, samt avblockerar strömmande tjänster.

För närvarande erbjuder den en gratis VPN-tjänst för att prova dess fördelar och funktioner innan du får premiumversionen.

Atlas VPN Premium har 750 servrar i 37 premiumländer jämfört med de 3 gratis serverplatserna för gratis VPN.

USA har det största antalet serverplatser bland Atlas VPN-platser över hela världen med totalt 7 serverplatser eftersom 85 % av cyberattackerna i USA görs internt och Atlas VPN är baserat i USA.

Källor

vpn-proVPN AtlasVPN Atlas
VPN AtlasVPN AtlasVPN Atlas
VPN AtlasVPN AtlasVPN Atlas
VPN Atlas

Relaterad

Atlas VPN-användare: Hur många använder Atlas VPN 2024? - EarthWeb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 5614

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.